Foto: Shutterstock
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu –, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Mārtiņš palīdz Latvijā cilvēkiem meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus meklē šobrīd.

Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodami nosauktie cilvēki, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni 29923833, vai arī sazināties pa e-pastu martins.ziebergs@inbox.lv.

Mārtiņš arī lūdz viņam darīt zināmu, vai minētie radinieki un draugi vēlas tapt atrasti, lai citi brīvprātīgie raidījuma "Gaidi mani" palīgi viņus lieki netraucētu.

Tēvu Jevgeņiju Vasmutu, kurš piedzimis 1960. gadā, meklē meita Valerija Žerebjova.

Mammu Ludmilu Borisovu, dzimušu 1956. gadā, meklē dēls Andrejs Borisovs, kurš dzimis 1988. gada novembrī. Andrejs meklē arī brāļus un māsas. Iespējams, mamma dzīvo Jēkabpils pusē.

Mammu Rasmu Berginu, Kārļa meitu, kura dzimusi 1951. gadā, meklē dēls Artis Bergins. Iespējams, ka mamma dzīvo Limbažu pusē.

Mammu Neonilu Semjonovu, dzimušu 1939. gadā, meklē meita Aļena Stremilova. Mamma strādājusi Daugavpils ķīmiskās šķiedras rūpnīcā.

Draugu Viktoru Tišinu, kurš dzimis 1958. gadā un dzīvojis Rīgā, Tauvas ielā, meklē draugs Aleksandrs Kovaļovs.

Draudzeni Svetlanu Ulanovu (Kitājevu) meklē Larisa Kuzmenko (Poļaņina), sakari pārtrūka pirms vairāk nekā 25 gadiem.

Brāli un tēvu Valeriju Djačuku, kurš dzimis 1962. gadā un kurš reiz dzīvojis Jēkabpils pusē, meklē māsa Svetlana Semeņko, kā arī viņa meitas Irina un Katja Djačuk.

Brāli Sergeju Žilnskas, dzimušu 1980. gadā, meklē Mārīte Načalova (Žilinska).

Mammu Irēnu Bramani, kura dzimusi laikā no 1940. līdz 1947. gadam, meklē meita Zigrīda Bramane. Zigrīda dzimusi Daugavpilī un meklē arī savus brāļus un māsas.

Draudzeni Jeļenu Dombrovsku, kura piedzimusi laikā no 1957. līdz 1958. gadam, kā arī viņas māsu Margaritu Karmzinu, meklē draudzene Ņina Gopejeva.

Brālēnu Juriju Markelovu, kurš dzimis 1952. gadā, meklē Larisa (Markelova) Popova.

Tēvu Vladislavu Šerzbrugu, dzimušu laikā no 1972. līdz 1973. gadam, meklē meita Diāna Bogatirjova.

Tēti Valeriju Prigodu, kurš dzimis 1970. gadā, meklē Kristīna Prigoda.

Māsu Māru Medni (jaunības uzvārds), dzimušu 1950. gadā, meklē Sarmīte Ozola.

Māti Valiju Štubis, Friča meitu, meklē Ļubova Štubis. Ļubova meklē arī savas māsas, brāļus, kuri, iespējams, dzīvo Liepājas pusē.

Radiniekus Mariku Mamed ogli Kazimovu un Rafaelu Mamed ogli Kazimovu meklē radinieki no Azerbaidžānas.

Radiniekus Teimuru Nizami oglo Abdullajevu, kurš dzimis 1981. gadā, kā arī Sahid Mamed ogli Karimovu, kurš dzimis 1962. gadā, un Sahid Vagifu Nazarovu, kurš dzimis 1965. gadā, meklē radinieki no Azerbaidžānas.

Bijušo vīru Aleksandru Pavlovu, dzimušu 1972. gadā, meklē Kristīne.

Māti Jūliju Rossu, kura dzimusi laikā no 1955. līdz 1956. gadam un kura dzīvojusi Jūrmalā, Slokā, meklē meita Žanna Rossa. Žanna meklē arī savus brāļus un māsas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!