Foto: Shutterstock
Teju līdz pašām augusta beigām skaistuma un gaumes patronese Venera dzīvosies pa omulīgo Vēža zīmi. Pārējās augusta "astrokokteiļa" sastāvdaļas ir Mēness (7. augustā) un Saules (21. augustā) aptumsumi un retrogrāds Merkurs (no 13. augusta līdz pat 4. septembrim). Kā tas varētu ietekmēt pucēšanos?

Venera Vēzī vairāk domā par praktiskumu, šikošana nav viņas stilā, toties ģimeniskās vērtības gan ir dominējošas, tāpēc paredzu, ka pieliksi visas pūles, lai ar savu tēlu priecētu vistuvākos cilvēkus, un īpaši nesatrauksies par to, kas tur – ārā – notiek. Merkura viesošanās Jaunavas zīmē liks akcentu uz veselības tēmām, tāpēc šis ir mājās gatavotu zālīšu uzlējumu, toniku, komprešu, masku un skrubīšu uzvaras gājiena laiks. Var uznākt arī vēlme atgriezties pie stila, kas tev gāja pie sirds kaut kad senāk.

Savukārt aptumsumu iespaidā (īpaši Mēness aptumsuma) var sagribēties izdarīt kaut ko kardinālu – nogriezt zēngalviņu, nokrāsot matus zilus vai sarkanus, izveidot tetovējumu. Saku uzreiz – pasēdi, pagaidi, varbūt pāries. Turklāt, kā redzams mūsu Mēness kalendārā, 7. augusts skaistumkopšanai nebūt nav piemērots.

Vēl par retrogrādo Merkuru – firmu dibināšanai un līgumu parakstīšanai tas tiešām neder, bet skaistumkopšanai vari nodoties mierīgi, tāpēc ieplāno tam vispiemērotākās dienas jau mēneša sākumā, pēc 12. augusta norunātie datumi var negaidīti mainīties – tas atkal ir Merkura niķis.

Frizūra un nevēlamie matiņi

7., 21. un 22. augustā – tikai, lai noņemtu negatīvu vai, ja vajag no kaut kā emocionāli atbrīvoties. 20., 23., 24. augustā – vislabākās dienas friziera apmeklējumam.

Nefrizējies 9.–10., 17. augusta vakarā un līdz 19. augustam.

Epilācijai der 4., 5., 6. augusts (līdz pēcpusdienai), 12.–15. augusts (līdz pusdienlaikam) un 31. augusts.

Nav jēgas matiņus raustīt 19. augusta vakarā un līdz pat 23. augustam.

Manikīrs

Ieteicams 4., 5., 6. augustā līdz pēcpusdienai un 31. augustā.

Netaisi manikīru no 15. augusta vakara līdz 17. augusta vakaram.

Pedikīrs

22.–24. augusts – vislabākās dienas, kad parūpēties par pēdiņām.

Kosmetologs un masieris

Sejas procedūras 9., 13., 14., 15., 16., 18., 19., 21., 23.augustā. Kā parasti – augošā Mēnesī barošana un tonizēšana, dilstošā – tīrīšana. Un atceramies, ka laikā no plkst.23:00 līdz pusnaktij palēninās vielmaiņa un āda sliktāk uzsūc krēmus – tātad skaistumlietas jāsakārto kaut kad agrāk!

Masieri ieplāno 1., 2., 3., 24., 25., 29., 30. augustā.

Sauļošanās

Veselības saudzēšanas nolūkos nesauļojies 11., 12. un 13.augustā līdz pusdienlaikam, kā arī 20. un 21. augustā.

Pirts

Labas pirts dienas ir 9., 11., 12.-16., 23., 25., 26., 30., 31., bet vislabākā – 1. augustā un 2 .augustā līdz vēlai pēcpusdienai.

Paštaisīti kosmētiskie līdzekļi

Minu šos datumus, jo, pirmkārt, ir ražas laiks, un otrkārt, diezgan daudzi šim nolūkam piemēroti datumi pieejami – 4., 5., 6., 10.–17., 23.–28. augusts.

Un atceries, ka skaists cilvēks ir vesels cilvēks, tāpēc aptumsumu dienās un pāris dienas pirms un pēc nepārslogo ne sirdi, ne kuņģi, ne nieres!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!