Foto: Shutterstock
Augusts ir sarežģīts mēnesis, ar Mēness un Saules aptumsumiem, ar Merkura cilpu un – arī ar zvaigžņu lietiem romantiski tvanīgās debesīs.

Ne visām zīmēm tas atbalsosies vienādi dramatiski, daži izies cauri ar daudz veselāku ādu un nerviem, bet citi (īpaši jau Lauvas un Ūdensvīri) šo mēnesi vēl ilgi atcerēsies.

Auns

Foto: Shutterstock

Šo mēnesi raksturos viegls ikdienas ritms, patīkama notikumu gaita un humors. Darāmā būs gana daudz, taču enerģija būs pietiekami gan tam, lai paveiktu jau iesākto, gan lai ķertos klāt jaunām lietām. Būtisks jautājums, kam jāseko līdzi dienu no dienas, ir uzmanība un koncentrēšanās: tas nozīmē, ka jāplāno darbi, ka katru dienu jābūt zināmiem vismaz pāris punktiem, kas noteikti ir jāizdara, citādi viss izšķīdīs spēja vēja brāzmās un vēlāk būs grūti savākt kopā visu to, kas bijis ieplānots.

Tiem Auniem, kas ilgstoši jau cerējuši sagaidīt kādas pārmaiņas darba jomā, šis mēnesis sagādās risinājumu, tomēr lēmumu vēlams pieņemt mēneša pirmajā dekādē, pretējā gadījumā vēlāk pieņemtos lēmumus var nākties pārskatīt.

Mēneša otra un trešā dekāde sagādās ne mazums piņķerīgas situācijas, nāksies labot iepriekš pieļautās kļūdas, darīt vēlreiz to, kas it kā jau bija izdarīts un aizmirsts.

Mīlas dzīve ļoti dinamiska un piepildīta. Iespējamas jaunas iepazīšanās, tās gan lielākoties pavadīs seksuāls un kaislīgs raksturs. Ar pilnu krūti baudīsi brīvu dzīvi, vieglus lēmumus. Attiecībās esošajiem arī interesants laiks, notikumi iemācīs jums pieņemt vienam otru tādus, kādi esat.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Vēršu dzīvē ļoti liela rosība. Notikumi notiks viens pēc otra, un Vērši ar ļoti lielu jaudu tajos metīsies iekšā, lūkodami gan sev, gan plašajai pasaulei pierādīt, uz ko ir spējīgi.

Mēneša sākumā varētu būt jūtamāks nogurums, tas ir jāņem vērā, lai spētu izvērtēt to, kur patiešām ir vērts ieguldīt savus spēkus. Jaudīgākais instruments profesionālo džungļu izciršanā būs loģika un stratēģiskā domāšana. Esi ar to kopā visu laiku, pieņem lēmumus tikai tad, kad esi visu rūpīgi apdomājis.

Mēneša otrā puse būs raksturīga ar teju vai revolucionāriem un pavisam neparastiem lēmumiem, no tiem nevajag bīties, tieši otrādi – jāapdomā un jārīkojas.

Mēneša beigas – izteiksmīgas un jaudīgas romantiskajā dzīves sfērā. Vērši izstaros īpašu mirdzumu, prieku un līksmību, kas pretējā dzimuma pārstāvjus burtiski aicinās tuvāk un ciešāk. Izdosies pievērsties attiecību līkločiem, kas pēdējo mēnešu laikā prasījuši ne mazums enerģijas. Iedziļinies, izrunā, palaid. Lai paliek tikai mīlestība.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Augusts Dvīņiem iesāksies aizraujoši un spraigi. Mēneša pirmajā pusē tev būs sajūta, ka vari atļauties visu, ka vari būt tieši tik vieglprātīgs un dulls, kā tev patīk vislabāk.

Atvaļinājuma un brīvības sajūta krūtīs ļaus arī pret pienākumu izturēties daudz neuzmanīgāk, tomēr tas var būt klupšanas akmens. Tev ir jātur roka uz pulsa un acis vaļā, jo profesionālajā ceļā var būt vien daži, taču nozīmīgi darījumi, kuros jādemonstrē augstas kvalitātes sniegums.

Tiem Dvīņiem, kas ir jaunu iespēju un izaicinājumu meklējumos, augustā var birt piedāvājumi. Ja tu esi darba vai peļņas meklējumos, tad ļoti svarīgi pašam arī meklēt, zvanīt, prasīt un runāt, jo iespējas pie tevis var atnākt caur kontaktiem ar zināmiem un tuviem cilvēkiem. Attiecībās nepieciešama kustība un attīstība.

Tiem pāriem, kas ir nesen savienojušies, prasīsies papildināt savu ikdienu ar pārmaiņām. Varat pārcilāt un izskatīt variantus dzīves vietas maiņai, dzīves telpas iekārtojuma atsvaidzināšanai. Izskatiet vairākus variantus, pirms pieņemt lēmumu. Atvaļinājuma plānos noteikti jāietilpst laikam divatā, kas pavadīts ārpus ikdienības ceļiem. Dodies izbraukumā.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Jārēķinās ar diezgan daudz dažādiem notikumiem, dienas ies jūtami ātrākā tempā, nekā līdz šim. Tavā ceļā būs gan sadzīviskas nesaprašanās, gan situācijas, kuras prasīs ārkārtīgi daudz nervu un pacietību, tomēr nekas tevi nespēs izsist no līdzsvara. Tu visus šos notikumus izdzīvosi ar lielu pārliecību par savu rīcību.

Mēneša vidū kā sapiņķerējies dzijas kamols būs attiecību un darba dzīves līdzsvars. Profesionālā vide tevi zags prom no mīļotā cilvēka daudz biežāk, nekā gribētos. Ģimenes cilvēki alks gan klātbūtni, gan komunikāciju. Otrais ir pats svarīgākais punkts, pie kā jāpiedomā tieši tev. Ar saviem sirds cilvēkiem ir jārunā, viņiem ir jāstāsta tavas dienas gaitas, jāuzticas un, ļoti iespējams, tu saņemsi pat padomu no viņiem. Attiecības, kas balstās uz savstarpēju sapratni un mīlestību, šajā mēnesī pierādīs sevi darbībā.

Mēneša otrajā pusē virs ūdens līmeņa pacelsies situācijas, kas reiz nogremdētas aizmirstībā. Var būt jāsatiekas aci pret aci gan ar cilvēkiem, gan situācijām, kas Vēzi nolobīs pa lapiņai kā sīpolu.

Lauva

Foto: Shutterstock

Augusts Lauvas lutinās, dos gan iespējas, gan pārsteigumus. Mēneša pirmajā pusē būs izteikta pacilātības sajūta, palielināta enerģijas deva, būsi daudz aktīvāka un dzīvespriecīgāka. Var būt sajūta, ka visa plašā debess ir nogūlusies zem kājām un tev vairs nekas nav jādara, tomēr tās būs lamatas.

Lauvai ir jābūt uzmanīgai, jāskanē visas iespējas, ko dzīve piedāvā, jo šajā mēnesī tās būs, turklāt ļoti vērtīgas un paliekošas nākotnē. Tā, kas prasīs visneparastāko pieeju, visdrosmīgākos lēmumus un mazu devu eksperimentu, būs tā īstā – tā, kurai jāpievēršas un kura jāattīsta tālāk.

Mēneša otrajā pusē jāpaspēlējas ar savu uzskatu rāmjiem. Var būt situācijas, kas prasa iziet no ierastā un pierastā. Svarīgi ir ieraudzīt to, kam no tavas dzīves ir jāaiziet un kam tajā jāienāk. Paturi vaļā durvis emocijām, tās patīkami ietekmēs attiecību dzīvi. Iemirdzēsies mīlestības un cerību liesmiņa.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Augusts Jaunavām būs smagnējs, taču vērtīgs.

Mēneša sākumā būs ne viena vien situācija, kura no tevis spiedīs ārā pēdējo sulu. Svarīgi nepazaudēties un neizšķīst pa sīkumiem, lai nepazaudētu koncentrēšanos uz to, kas patiešām ir svarīgs. Ne viena vien situācija radīs vēlmi mest visu pie malas, tomēr tajā brīdī tev jāpaceļ galva un jāuzrunā cilvēki līdzās. Saņemsi neizmērojamu atbalstu un iedvesmu rīkoties, kāds dos vērtīgu un tūlīt izmantojamu padomu.

Mēneša otrajā pusē aktuāls naudas jautājums. Jāpatur spēcīgāka roka uz pulsa taviem izdevumiem. Tiem tendence pieaugt ļoti strauji, turklāt pavisam drīz pēc lieliem un nevērtīgiem tēriņiem var būt nepieciešamība izdot naudu par to, kas patiešām nepieciešams.

Attiecības prasīs atvērtu komunikāciju un atklātību. Ar vārdiem, kas izteikti acīs skatoties, vien spēsiet viens otram pietuvoties vēl tuvāk.

Svari

Foto: Shutterstock

Svari arī augustā dreifēs savu lielo izvēļu priekšā, pētīs un vētīs to, kas notiek krastā, kamēr pašiem spēka un mērķtiecības pieņemt lēmumu īsti nebūs. Un, kamēr tā nav, tikmēr arī nebūs kustības. Viss, ko šajā mēnesī darīsi tāpat vien, aiz gara laika, vien atņems spēkus un nedos nekādus augļus.

Tā kā enerģijas rezerves Svariem patlaban nav īpaši lielas, tad ir ārkārtīgi svarīgi ar lieliem burtiem plānotājā ierakstīt "Atpūta". Velti šo laiku sev, lasi grāmatas, skaties kino, apmeklē teātri. Palutini savu dvēseli, jo – tikai laimīga un atpūtusies, tā gādās par skaidru domu un vieglu soli uz priekšu.

Mēneša otrajā pusē piņķerīgāka komunikācija ar līdzcilvēkiem. Daudz lēnākiem soļiem iesiet uz kompromisiem, var būt sajūta, ka viens otru nedzirdat un nesaprotat valodu, kādā runājat.

Mēneša pēdējā dekādē savstarpējo attiecību burbulis būs sprādzienbīstams. Nāks ārā pilnīgi viss, kas smagnēji sagūlis uz sirsniņas un pārakmeņojis mēles galu. Jāatbrīvojas, lai ar tīru un vieglu sirdi sakārtotu radīto haosu.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Jaudīgs, notikumiem bagāts mēnesis. Skorpioniem izdosies iekustināt būtisku pārmaiņu vilcienu, īpaši tas attiecināms uz profesionālo dzīvi. Te ne tikai patīkams pavērsiens kādā projektā, kas aktuāls jau krietnu laiku, bet arī žilbinošas iespējas tikt pie jauniem darījumiem.

Īpaši būtisks ir savstarpējās komunikācijas jautājums gan ar tiem, kas tev ir blakus dienu no dienas, gan ar jauniem sadarbības partneriem un klientiem. Viņu nodomi var pamatīgi atšķirties no taviem, uzticības pārbaude var izgāzties ar lielu troksni. Esi manīgs, liec lietā savu īpašo cilvēku jušanas talantu, neuztici noslēpumus.

Enerģiju un mieru Skorpions smelsies ģimenes cilvēku sabiedrībā. Tevi sapratīs un pieņems arī tad, ja nerunāsi. īpaši, ja mīl.

Tiem, kas savas mīlestības meklējumos, šajā mēnesī būs izvēles iespējas. Būs ko vērtēt, ko pētīt. Pavisam iespējams, ka nāksies satikties ar cilvēku no pagātnes.

Mēneša otrajā pusē var sašķobīties veselība, tādēļ svarīgi sekot līdzi uzturam, var pamainīt ēdienkarti, paeksperimentēt ar uzturu. Dāvā savam organismam atpūtu un relaksāciju.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Mēnesis iesāksies diezgan spraigi un pretrunīgi. Sirdī plauks vēlme plati atplest rokas un priecāties par visu, kas notiek, tomēr ikdiena riteņos ik pa laikam iemetīs situācijas, kas izsitīs no līdzsvara. Tas patiks, Strēlnieks baudīs sprigano notikumu gaitu, svarīgi vien nepārdegt un lieki neiztērēt enerģijas resursus.

Lielisks mēnesis komunikācijai ar cilvēkiem. Satiksi iedvesmojošas un zinošas personības, iespējams, ka pavisam viegli un piepildīti sāksies jauns ceļš kopā – gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē.

Strēlnieks augustā diezgan viegli sasniegs sev vēlamo, vien mazliet grūtāk varētu klāties ar mērķa nodefinēšanu.

Mēneša otrajā pusē svārstīgs naudas jautājums, jāpietur sevi pie rokas pie lielas naudas izdošanas, īpaši, ja tā slīd pa pilnīgi nelietderīgu izlietojuma ceļu.

Mēneša noslēgumā tev priekšā viens liels izaicinājums – satikties ar cilvēkiem, kas tev dārgi, un sakārtot ar viņiem attiecības, pabūt kopā, apskauties un pieņemt.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mežāži augustā pārbaudīs savus spēkus un trenēs izturību. Ne mazums sūru darba uzdevumu jau no mēneša pirmajām dienām. Tev būs jāsakoncentrējas, daudz jādomā un jāshēmo.

Vieglāku tavu ikdienu viennozīmīgi darītu tas, ka uzticētu pienākumu kolēģiem, prasītu viedokli un atvērtu ausis ieteikumiem, tomēr tas, visticamāk, nenotiks. Apzināti pieņemsi lēmumu visu darīt pats saviem spēkiem, attiecīgi arī jārēķinās ar sūrāku vaigu un nosvīdušāku muguru.

Nav īstais laiks, lai ieviestu jaunas lietas, sāktu jaunus projektus, lai gan piedāvājumi tādi var nākt. Tos var plānot, zīmēt, pārcilāt, tomēr lēmuma pieņemšana vēl nedaudz jāatliek.

Ģimenes dzīve attiecībās esošajiem Mežāžiem būs ļoti jūtīgs jautājums – no vienas puses, būs ļoti svarīgi, ka tajā valda miers un kārtība, tomēr pašam būs pavisam grūti ieraudzīt, ko tu varētu darīt, lai mijiedarbība būtu harmoniskāka. No sava sirds cilvēka saņemsi atbalstu un mīlestību, tomēr jārēķinās ar to, ka tev šad tad jāpiepilda tas kausiņš, no kura viņš smeļ laimi tev.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrs šajā mēnesī būs kā iespiests spīlēs, apjucis un diezgan haotisks sava ceļa un izejas meklējumos. Labā ziņa ir tā, ka pa vienam solītim vien, pa vienai atklāsmei, trauslai kā ziedlapiņa, nāks skaidrība un atbildes tām situācijām, kas pēdējā laikā spiedušas uz nerva.

Svarīgs uzdevums – vērtēt savu rīcību, atskatīties uz lēmumiem, uz to, kā tie ietekmējuši gan attiecības ar cilvēkiem, gan procesus profesionālajā sfērā. Tev šajā mēnesī ir iespēja daudz iegūt un arī daudz zaudēt, tādēļ jādomā trīskārt uzmanīgi.

Mēneša otrajā pusē pavērsies iespēju kauss, un Ūdensvīrs saņems dažādus piedāvājumus profesionālās dzīves uzlabošanai. Tu vari atļauties apsvērt tādus variantus, kas tev līdz šim nav prātā nākuši, kuri izskatās galvas tiesu pārāki par tevi.

Mēneša beigās var parādīties pāris vērtīgi risinājumi finansiālās situācijas uzlabošanai. Naudas stāsts tieši ietekmēs personīgās attiecības. Caur to parādīsies patiesie mērķi un nodomi.

Zivis

Foto: Shutterstock

Augusts Zivis pievērsīs kontaktiem, dos cilvēkus, ar kuriem saistoša gan privātā dzīve, gan darba lauks.

Profesionālie ceļi ārkārtīgi interesanti un pamācoši, būs jāmācās kopīgiem spēkiem noiet gan pa šauru laipiņu, gan kaislīgi izlīkumot rododendru dārzu. Mācies no citiem, ņem jaunu pieredzi, smelies jaunu informāciju aizgūtnēm. Viss, ko uzzināsi, būs vērtīga artava šodienas tiešajam pienākumam.

Romantiskās attiecības ne mazāk sulīgas, vien tajās pa kājām pīsies šaubu un pārpratumu dzirksteles. Iespējams, ka viena no augusta vērtīgākajām mācībām būs pateikt (gan sev, gan savam cilvēkam), ka vēlies pavadīt laiku vienatnē.

Tev var nākties rīkoties maķenīt viltīgi un slīpēti, tomēr mērķim ir jābūt skaidram un rezultātam jāattaisno līdzekļi.

Augusta beigas lielisks laiks atvaļinājumam. Pavērsies fantastiskas iespējas ārzemēs sastapt savu mūzu un iedvesmu. Iespējams, ka cilvēka veidolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!