Latviešu indīroka apvienība "Carnival Youth" 2. augustā publicējusi videoklipu jaunākajam grupas singlam "Stūre" no albuma "Vienā vilcienā". Klips filmēts Siguldā, kur 26. augustā gaidāms līdz šim lielākais "Carnival Youth" brīvdabas solo koncerts, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Šis ir jau trešais videoklips no ansambļa jaunākā albuma "Vienā vilcienā", kas tika izdots vasaras sākumā. Visas albuma dziesmas ir latviešu valodā, un arī visi singlu video ir filmēti dažādās Latvijas pilsētās. Dziesmas "Stūre" tekstā izmantots Imanta Ziedoņa dzejolis no krājuma "Motocikls".

"Klipa filmēšanā izmantojām dronus, ļoti daudz arī zaļos ekrānus. Mums bija jāiejūtas lidotāju lomās, ar veciem vāģiem jālido pāri Siguldai. Šis mūsu pieredzē ir sarežģītākais klips – tieši pēcapstrādē, par to liels paldies jāsaka Mārim Lagzdiņam," stāsta grupas dalībnieks Edgars Kaupers.

Biļetes uz koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē, kas notiks 26. augustā, līdz 4. augusta vakaram pieejamas par 15 eiro. No 5. augusta to cena būs augstāka. Tās pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!