Kāds busiņa vadītājs Daukstu pagastā veicis apdzīšanas manevru pie dzelzceļa pārbrauktuves, kā rezultātā pilnībā ignorējis tur uzstādīto "stop" zīmi, ziņo "Delfi" aculiecinieks Viesturs.

Viņš stāsta, ka, kamēr Gulbene - Madona ceļš tiek remontēts, tad Galgauskas - Stāķu ceļš ir kā apbraucamais ceļš un pa viņu notiek diezgan intensīva satiksme.

Kā redzams video, tad busiņa vadītājs apdzen kravas automašīnas vadītāju pirms dzelzceļa pārbrauktuves, kur ir uzstādītas "stop" zīmes.

"Nepaskatoties, nesamazinot ātrumu, nepārliecinoties par drošību, viņš šķērso dzelzceļa pārbauktuvi," sašutis ir Viesturs, atzīmējot, ka no Madonas puses, šajai dzelzceļa pārbrauktuvei redzamība ir mazāka par 50 metriem.

"Vai tad tik agresīviem un bezsmadzeņu indivīdiem drīkst uzticēt vadīt jebkādus transporta līdzekļus? Ja nu vienīgi invalīdu ratiņus," skarbus vārdus velta reportāžas autors.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!