Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā ārzemju tabloīdus pāršalca priecīgi jaunumi, ka slavenajā Kardašjanu ģimenē gaidāms pieaugums – dinastijas jaunākā māsiņa Kailija Džennera ir mātes cerībās. Tiesa, nedz viņa, nedz kāds cits radinieks runas par grūtniecību nav oficiāli apstiprinājis, un noslēpumainības plīvurs radījis labvēlīgu augsni dažādiem pieņēmumiem.

Jau vēstīts, ka izdevums CNN, atsaucoties uz diviem anonīmiem avotiem, vēstīja, ka 20 gadus vecās Kailijas pirmdzimtais pasaulē nāks februārī. Jaunā sieviete kopš aprīļa ir kopā ar amerikāņu reperi Trevisu Skotu.

Atgādinām, ka šovasar slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi vēstīja, ka ģimenes pieaugums gaidāms arī Kailijas pusmāsas Kimas Kardašjanas un viņas vīra, repera Kanjes Vesta ģimenē. Anonīmi avoti tabloīdiem bija apstiprinājuši, ka pāris nolīdzis surogātmāti, kas iznēsā viņu trešo kopīgo bērnu, kuram pasaulē jānāk janvārī.

Tā kā Kardašjanu ģimenīte klusē kā partizāni, publiskajā telpā uzvirmojusi neprātīga konspirācijas teorija. Izdevums "Harper's Bazaar" ziņo, ka sociālajos tīklos lielu popularitāti guvusi versija, ka Kailija, iespējams, ir Kimas un Kanjes surogātmāte.

Anonīmi informatori izdevumam "Us Weekly" apstiprinājuši, ka Kailija ir vismaz ceturtajā grūtniecības mēnesī, un tie, kuri dedzīgi seko līdzi kaislībām Kadašjanu ģimenē un prot rēķināt, uzskata – tas, ka Kailija ir mātes cerībās, bet viņas pusmāsas Kimas atvasi iznēsā noslēpumaina surogātmāte, nevar būt tikai sakritība.

Tāpat arī daudzi norādījuši, ka "sātans smagi strādā, bet Kardašjanu ģimenīte strādā vēl smagāk". Oktobrī dinastijas realitātes šovam "Keeping Up with the Kardashians" apritēs 10 gadi, un daudzi uzskata – Kailijas grūtniecība un noslēpumainība ap Kimas trešo bērnu ir apzināti radītas sensācijas, lai palielinātu šova reitingus.

Savukārt, kamēr fani šķetina Kardašjanu ģimenes noslēpumus, sensāciju mednieki ar kamerām cītīgi vaktē Kailiju, lai tiktu pie kadriem, kuros manāms grūtniecības vēderiņš, bet pagaidām paparaci nav pārāk veicies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!