Foto: AP/Scanpix

Pēdējās dienās slavenā Kardašjanu ģimene pasaulei sagādājusi vienu pārsteigumu pēc otra. Nesen atklājās, ka dinastijas jaunākā pārstāve Kailija Džennera ir mātes cerībās. Tagad tapis zināms – arī viņas 33 gadus vecā pusmāsa Hloja Kardašjana ir gaidībās.

Vairāki anonīmi avoti izdevumam "People" apstiprinājuši, ka Hloja, kura jau gadu ir kopā ar NBA (Nacionālā basketbola asociācija) kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Tristanu Tompsonu, kurš par viņu ir septiņus gadus jaunāks, ir aptuveni ceturtajā grūtniecības mēnesī.

"Jā, Tristanam un Hlojai būs bērns, un viņi ir saviļņoti. Viņi pagaidām nesteidzas to paziņot visai pasaulei. Tikai pagājušajā nedēļā viņi beidzot juta, ka ir pienācis laiks to izstāstīt saviem tuvākajiem cilvēkiem," klāstījis zinātājs.

Atgādinām, ka aizvadītās nedēļas nogalē tabloīdus pāršalca vēsts, ka Hlojas pusmāsa Kailija Džennera ir mātes cerībās. Vēlāk tapa zināms, ka viņas un repera Trevisa Skota gaidāmais kopīgais bērns ir meitenīte. Kailija ir aptuveni piektajā grūtniecības mēnesī.

Tāpat arī pieaugums drīzumā gaidāms dinastijas visslavenākās pārstāves Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta ģimenē – pāris ir nolīdzis surogātmāti, kas iznēsā viņu trešo kopīgo bērnu. Zināms, ka mazulim pasaulē jānāk janvārī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!