Foto: Publicitātes foto

Baltijā lielākais dzērienu ražotājs un izplatītājs "Amber Beverage Group", kas atrodas Rīgā, uzsāk premiālā tekilas zīmola "Rooster Rojo®" ražošanu Meksikā, kas tiks izplatīta visos lielākajos tekilas tirgos pasaulē. Radot šo jauno tekilas zīmolu, "Amber Beverage Group" nostiprina savas pozīcijas starptautiskajā tekilas tirgū un paplašina savu produktu portfeli. Premiālās klases "Rooster Rojo®" tekila drīzumā būs pieejama arī Latvijā.

"Rooster Rojo®" tekila, kas ir ražota no 100% agaves, starp konkurentiem izceļas gan ar dzēriena garšu, gan īpašo pudeles dizainu. To ražo "Fabrica De Tequilas Finos" rūpnīcā Tekilas reģionā Meksikā, ko Latvijas uzņēmums "Amber Beverage Group" iegādājās pagājušajā gadā.

"Rooster Rojo®" tekilas galvenā izejviela ir tīra zilās agaves sula, kuru atbilstoši tradicionālajām tekilas destilācijas metodēm filtrē caur Meksikas sudraba filtru. Tekilas cienītāji visā pasaulē noteikti novērtēs šī dzēriena īpašo un maigo garšu.

Jaunā tekila Latvijas veikalu plauktos parādīsies jau novembrī. "Rooster Rojo®" būs pieejams lielākajos tekilas tirgos pasaulē, tostarp ASV, Meksikā, Kanādā, Krievijā, Vācijā un Lielbritānijā.

"Rooster Rojo®" globālais zīmola direktors Mantas Zlatkus uzsver, ka "Rooster Rojo®" ir premiāls tekilas zīmols, kam ir potenciāls konkurēt ar zināmākajiem tekilas zīmoliem pasaulē. Izrādot cieņu Meksikai un tās kultūrai, "Rooster Rojo®" vizuālā atpazīstamības zīme ir viens no Meksikas nacionālajiem simboliem – gailis, kam raksturīgs spēks un ambīcijas. Arī mēs esam iedvesmojušies no gaiļa enerģijas un zināma kareivīguma, lai kopā ar partneriem visa pasaulē radītu starptautiski atpazīstamu un atzītu tekilu".

"Amber Beverage Group" ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijas valstīs, kuras birojs atrodas Rīgā. "Amber Beverage Group" apvieno vairāk nekā 1450 darbinieku uzņēmumos no Baltijas valstīm līdz Meksikai, ieskaitot vadošos alkoholisko dzērienu ražotājus Latvijā un Meksikā, pieredzējušus vairumtirdzniecības uzņēmumus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kā arī specializētos mazumtirdzniecības tīklus, ko Latvijā un Lietuvā veido vairāk nekā 70 veikali, un loģistikas pakalpojumu sniedzēju visās Baltijas valstīs.

"Amber Beverage Group" uzņēmumi eksportē preces uz vairāk nekā 170 pasaules tirgiem. Uzņēmumam pieder vairāk nekā 130 zīmoli teju visās alkoholisko dzērienu un vīnu kategorijās; īpašu atpazīstamību tas ieguvis degvīnu, biteru jeb rūgto uzlējumu, brendiju, tekilas un dzirkstošo vīnu ražošanā.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!