Foto: Kadrs no video
Sestdienas, 30. septembra, vakarā patīkamu pārsteigumu sagādāja latviešu dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee – viņa ar savu priekšnesumu žilbināja Ukrainas "X Faktorā".

To, ka Liene šovasar izmēģinājusi spēkus Ukrainas šovbiznesa iekarošanā, viņa atklāja jau pirms nedēļas, bet tagad beidzot faniem bija iespēja novērtēt, kā tad beidzās pirmā Seksīgās Lee tikšanās ar šova žūrijas komisiju.

Savai debijai "X Faktorā" tumšmatainā daiļava bija izvēlējusies Eimijas Vainhausas dziesmu "Back to Black", bet ne mazāku uzmanību par viņas dziedājumu izpelnījās meitenes ārējais izskats, kas skatītāju ovācijas izpelnījās līdz ar viņas parādīšanos.

Pēc meitenes uzstāšanās sekoja skaļi aplausi, bet ne visi žūrijas locekļi bija sajūsmā. Pieredzes bagātais skatuves mākslinieks Andrejs Daņilko norādīja, ka meitene dziesmu izķēmojusi, un nešķita pārāk priecīgs par viņas dalību šovā, bet dziedātājs Oļegs Vinniks, ar kuru Liene nekautrējoties koķetēja, un pārējie žūrijas locekļi atbalstīja meitenes došanos uz dalībnieku nometni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!