Pie portāla "Delfi" vērsusies kāda lasītāja, kura sašutusi par 22. septembra ceļojumu ar "Ecolines" autobusu no Kauņas uz Rīgu. Lasītāja apraksta, ka autobuss traucies lielā ātrumā, bet video iemūžinājusi tā pārvietošanos pa pretējo joslu.

"Četru stundu laikā daudziem autobusa pasažieriem neskaitāmas reizes palika nelaba dūša, tostarp man un manai draudzenei," par notikušo vēsta lasītāja. Sievietes par pašsajūtu ziņojušas arī stjuartei un lūgušas šoferim nodot, lai brauc piesardzīgāk un mierīgāk.

"Kad kārtējo reizi palika nelaba dūša, skatījos uz ceļu priekšā. Ieraudzīju šo - varat skatīt video," teic lasītāja.

Sieviete joprojām ir neizpratnē, kādēļ "Ecolines" vadītājam bija tik ļoti jāsteidzas, jāpārkāpj ceļu satiksmes noteikumi un jāapdraud pasažieru dzīvība.

Zīmola "Ecolines" īpašnieka uzņēmuma SIA "Norma-A" valdes priekšsēdētājs Andris Podgornijs portālam "Delfi" norāda, ka, lai izvērtēto autobusa vadītāja rīcību, jāņem vērā vairāki faktori. Šajā gadījumā nepietiek vien ar nelielu, no konteksta izrautu video fragmentu. Tāpat arī pasažieres stāsts ir tikai subjektīvs redzējums, pauž Podgornijs.

"Notikušais starpgadījums tiks ņemts vērā. Ar autobusa vadītāju veiksim skaidrojošo darbu. Vēlamies atzīmēt, ka pasažiere pie pārvadātāja nav vērsusies," sacīja Podgornijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!