Svētku laikā pārsteigumu vietējiem iedzīvotājiem Rugājos sarūpējusi Sņegovu ģimene, kura šogad savu māju izdaiļojusi ar vairākām virtenēm, kā arī uzfilmējuši video, kurā visas virtenes mirguļo dziesmas ritmos.

Kā portālam "Delfi" zināja stāstīt vietējie iedzīvotāji, šie mājas īpašnieki katru gadu svētkos izdaiļo savu māju svētku rotā, kas gūst apkārtējo ievērību.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja mājas īpašnieks Andris Sņegovs, lampiņu virtenes bija saglabājušās vēl no pagājušā gada, bet šogad piepirktas klāt aptuveni 200 eiro vērtībā. "Mūziku var dzirdēt ārā," stāsta Andris, kurš atklāj, ka pie mājas ir novietota mūzikas tumba.

Tiesa, mājas saimnieks norāda, ka sākotnēji video kamera neesot labi ierakstījusi skaņu, tāpēc video skaņa ir uzlabota un ir krietni skaidrāka.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!