LU basketbola komanda ar smagu zaudējumu trešdien, 10. oktobrī, sāka "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgu, ar 69:94 piekāpjoties Igaunijas čempioniem Tallinas "Kalev/Cramo".

LU tā bija sezonas pirmā spēle, kamēr igauņu čempioniem šī bija ceturtās uzvara četros mačos, turklāt visās četrās cīņās uzvarētas Latvijas komandas.

Studenti centīgi iesāka maču, izrādot pretestību spēcīgajai "Kalev/Cramo" komandai līdz spēles astotajai minūtei. Pēc tam "Kalev/Cramo" no 14:13 panāca 21:13, bet otrajā ceturtdaļā tuvojās arī 20 punktu pārsvaram. Spēles otrā daļā mājinieki, kā arī LU ļāva uzspēlēt visiem mačam pieteiktajiem basketbolistiem, jo jautājums par uzvarētāju bija atrisināts krietni pirms cīņas beigām.

LU rindās ar 14 punktiem izcēlās Edvards Mežulis, bet 13 punktus guva Renārs Birkāns. "Kalev/Cramo" sastāvā 16 punktus guva Kristjans Kitsings, 14 punktus guva Landens Lukass, bet pa 13 punktiem – Redžijs Linčs un Maksims Salašs.

"Kalev/Cramo" nākamo maču aizvadīs pēc nedēļas, kad pirmo reizi tiksies ar kādu no Igaunijas komandām – "Tal Tech". Savukārt LU svētdien, 14. oktobrī, uzņems "Parnu Sadam", un šo spēli no pulksten 17:30 tiešraidē varēs vērot portālā "Delfi".

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien, 13. oktobrī, kad pirmo reizi sezonā piedāvāsim uzreiz trīs tiešraides, no kurām centrālā būs Latvijas grandu duelis - "VEF Rīga" savā laukumā uzņems "Ventspili".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!