Foto: DELFI Aculiecinieks
Sociālos tīklus Latvijā ik pa laikam aplido elpu aizraujoši kadri, kas tapuši ar aero droniem un dod iespēju uz zemi paraudzīties gluži kā no putna lidojuma.

Ja arī tu esi viens no entuziastiem, kurus aizrāvusi šī jaunā un "spārnotā" tehnoloģija, atsūti mums savus foto vai video ar nelielu aprakstu par to, kur tie tapuši. Reportāžas vari iesniegt, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī, sūtot uz aculiecinieks@delfi.lv. Video rullīšu autorus lūdzam safilmēto sūtīt vai nu caur pievienošanas pogu rakstā, vai arī kā video failu uz "Aculiecinieks" epastu, jo Youtube linkus konkursa reportāžām pievienot nevar.

Vairāki "Delfi" lasītāju konkursam atsūtījuši video, kurus nebija iespējams ievietot rakstā caur pievienošanas pogu, tāpēc ievietojam tos šeit.

Edgara Grietena pieteikums konkursam "Nīca no drona lidojuma".

Konkursam video iesūtījis arī Didzis Eglītis, kurš iemūžinājis Ķemeru nacionālo parku.

Vēl vienu video atsūtījis Mareks Kirilovics (SkyRec.eu, 2016. gada montāža). "Filmēts dažādās vietās, tostarp Vecrīgā, Āraišu ezerpilī, Kuldīgā, Cenas tīrelī, pludmalēs. Video redzama neliela daļa no vietām, kur esam filmējuši," par video teic Mareks.

Konkursa uzvarētāju paziņosim 12. oktobrī.

Labāko reportāžu autori sacentīsies par mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos Latvijas tirdzniecības centros "Origo", "Alfa", "Origo", "Galerija "Centrs"", "Mols" un "Dole".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!