Foto: DELFI
Atsākoties aktīvai atpūtas sezonai, daudzi biežāk izmanto taksometra pakalpojumus. Varbūt tev nācies dzirdēt taksista komplimentus vai pārvietoties pa dīvainu maršrutu? Aicinām pastāstīt par savu amizanto vai neveiklo situāciju, pārvietojoties ar taksi.

Piemēram, "Delfi" lasītāja Silva stāsta, ka šogad 8. martā viņu ar "Baltic Taxi" vedis kāds kungs, kurš sācis dziedāt mīlas dziesmas, kā arī uzaicināja uz ērģeļmūzikas koncertu. "Izrādījās, ka viņš ir dikti liels muzikants un viņam pašam arī patīk spēlēt ērģeles," par piedzīvojumu klāsta Silva.

Savukārt Laimai taksists vaļsirdīgi klāstīja par kādu neveiklu situāciju, ko pieredzējis. "Taksometrā braucis jauns vīrietis ar dāmu, abi ļoti mīlīgi čubinājušies, izkāpuši, bet telefonu aizmirsuši. Te zvana telefons. Izrādās – sieva. Šī prasa: "Kur esi, kad būsi?"," stāsta Laima. Taksists automašīnā notikušā detaļas neesot sievai atklājis.

Savu stāstu sūti, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

Spilgtāko reportāžu autori cīnīsies par mēneša balvu, dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!