Foto: Delfi Aculiecinieks/ Zane Kaktiņa/ Elīna Serkova
Arī šogad pavasaris sev līdzi ir atnesis pamatīgas raizes autovadītājiem un ceļu uzturētājiem – daudzviet Latvijā ceļi ir pārvērtušies šķīdonī, kā rezultātā braukt pa tiem ir teju neiespējamā misija. "Delfi Aculiecinieks" aicina lasītājus pastāstīt par ceļu stāvokli visā Latvijā, kā arī iesūtīt foto un video!

Reportāžu – foto vai video, kā arī nelielu aprakstu ar informāciju par notikuma vietu un laiku – sūti, vai nu izmantojot rakstā lejā skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

Spilgtāko reportāžu autori pretendē uz mēneša balvu – "Galactico" dāvanu karti 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos Latvijas tirdzniecības centros.

Ieskatam piedāvājam reportāžas, kurās ir iemūžināti sliktie ceļi dažādās Latvijas vietās.

Zane Kaktiņa ir iesūtījusi vairākus fotoattēlus no Skultes pagasta. Viņa raksta, ka jau 1,5 gadus Skultes pagastam tiek intensīvi ziņots par slikto ceļu stāvokli, bet nekas netiekot darīts. "Paldies par skaistajiem ceļiem," ironizē Zane.

Viņa arī iesūtījusi bildes no Vēberes ciemata, kur ceļu stāvoklis nav apmierinošs. Arī tur runāts ar apsaimniekotāju par ceļu uzlabošanu, bet tāpat nesekmīgi.

Savukārt Elīna Serkova ir iemūžinājusi ceļa posmu Antūži-Varieši. "Cienījamie VAS "Latvijas Valsts ceļi", ir jāmeklē risinājums šādām situācijām! Traktori diemžēl vienmēr nav blakus," raksta Elīna.

Viņa un Krišjānis Galiņš iemūžinājuši arī ceļa posmu virzienā no Antūžiem uz Pļaviņām, ko vietējo saucot par Kuriešiem. Šajā ceļa posmā pamatīgi iestidzis arī autobuss. Arī Uģis Grunte ir padalījies ar fotoattēliem no šī paša ceļa posma. Kā redzams fotoattēlos, pat "greiderim" sagādā grūtības pārvietoties pa šo ceļa posmu.

Savukārt Uģis Skenders "Delfi Aculieciniekam" ir padalījies ar video, kurā redzams ceļa posms Jaunanna - Maliena. "Lai redz, kur paliek nauda no ceļu nodokļa," uzsver Uģis.

"Tādu vietu ir ne mazums šajā 12 kilometru garajā posmā. Ar piestumšanu knapi ārā tikām," raksta video autors.

Kāds cits "Delfi" aculiecinieks iesūtījis foto, kuros redzams ceļa posms Bērzpils- Krišjāņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!