Foto: DELFI Aculiecinieks
Eiropas Savienība šobrīd dod pilnīgu patvaļu bēgļiem, pārliecināts ir kravas auto šoferis Raivis Poišs, kurš Francijā uz lielceļa piedzīvojis uzbrukumu un laupīšanu.

"Paldies! Eiropas Savienībai, kas neko nedara, lai pasargātu savus pilsoņus, bet dod pilnīgu patvaļu *********** jeb bēgļiem. Naktī no piektdienas (20. maiju) uz sestdienu (21. maiju) braucām uz Calais ostu, kur *********** bija savilkuši uz ceļa atkritumu tvertnes, kuras nakts melnumā uzreiz neatpazinu," atceras lasītājs.

"Loģiski - apstājos pirms šķēršļa, tad uzreiz ********* cilvēka izskatā sāka skriet virsū mašīnai, kad sapratu, kas notiek, sāku uzreiz braukt, izstumdīju ar smago auto atkritumu tvertnes. Apstājies biju maksimāli uz 10 sekundēm, pa to laiku trīs ******** paspēja uzkāpt uz piekabes jumta un sagriezt to, sabojāja piekabi, izārdīja kravu un policija pat nekādu papīru apdrošinātājiem negrib rakstīt, kur nu vēl vainīgos aizturēt, viņi var zagt, bojāt cita īpašumu, bet atbildība par to neiestājas. Vai nav pilnīgs absurds? Jaukā savienībā mēs dzīvojam".

* portāls "Delfi" atsevišķās teksta vietās notušē autora lietotos izteicienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!