Foto: DELFI Aculiecinieks
2008. gadā es nolēmu doties mežonīgā ceļojumā uz Taizemi. Piedāvāju jums nelielas skices no sava Taizemes apmeklējuma.


Palikt sausam Pataijā - neiespējami


Foto: DELFI Aculiecinieks

Sākuma punkts manam lieliskajam ceļojumam bija kūrortpilsēta Pataija, kura atrodas 130 kilometrus no Bangkokas. Kā ceļojuma laiks, aprīlis nebija izvēlēts nejauši, jo tieši šajā laikā Taizemē svin Jauno gadu. Visas nedēļas garumā tauta priecājas, aplaistot sevi un apkārtējos cilvēkus ar ūdeni. Palikt sausam ir neiespējami. Uz ielām notiek īstas cilvēku 'medības'.



Krokodilu šovs - tās ir briesmas


Foto: DELFI Aculiecinieks

Kā ceļotājs-vienpatis, es nolēmu aiziet uz "Krokodilu šovu", kas aizrauj ar saviem bīstamajiem trikiem. Krokodilu dresētājs, pakļaujot savu dzīvību briesmām, to atkārto vairākas reizes dienā. Pēc šova paši drosmīgākie var nofotografēties sēžot uz krokodila.



Krokodilu zupiņa - tas ir garšīgi!


Foto: DELFI Aculiecinieks

Pēc priekšnesuma, jūtoties izsalcis, es nolēmu apmeklēt vietējo kafejnīcu, kuras ēdienkartē iekļauts plašs krokodilu ēdienu asortiments. Šajā reizē es izlēmu par labu krokodila zupai, kas garšo pat ļoti labi.



Pēc tam es baroju zivis un krokodilus


Foto: DELFI Aculiecinieks

Pēc maltītes ieturēšanas es turpināju ar pastaigu pa parku. Fotografēju vietējo skaistumu, baroju zivis un krokodilus, kā arī apskatīju dzīvniekus vietējā zooloģiskajā dārzā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!