Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi" lasītāja Anna ziņo, ka sestdien, 13. oktobrī, sēņojot, atradusi milzīgu baraviku, kuras svars varētu būt "tuvu pie viena kilograma".

"Izlasīju rakstu par baraviku karalieni, un gribu teikt, ka tā ir mazāka nekā manis sestdien atrastais baraviku karalis," teic Anna, piebilstot, ka diemžēl nenosvēra milzīgo sēni. Tomēr ar to pieticis vesealm zupas katlam.

Sieviete atzīstas, ka šī ir prāvākā baravika, ko savā mūžā atradusi: "Sēņoju katru sezonu nu jau vairāk nekā 26 gadu garumā. Šī baravika ir mans personīgais rekords."

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka aculieciniece Nelda aizvadītajās brīvdienās mežā bija atradusi 782 gramus smagu baraviku.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!