Foto: DELFI Aculiecinieks
Vairāki portāla "Delfi" lasītāji iesūtījuši fotogrāfijas, kurās fiksējuši savos piemājas dārzos un pagalmos atrastos neierasti milzīgos kāpurus.

Portāla "Delfi" lasītāja Līga pieļauj, ka viņas iesūtītajos attēlos varētu būt redzams vītola vērpēja kāpurs.

"Tāds mums te Liepupē "zvērs" parādījies. Ilgi rušinājās, līdz ierušinājās cietajā zemē. Kas tas tāds? Varbūt tauriņkāpurs? Lielam gan tam tauriņam tad būtu jāsanāk. Kā vēlāk noskaidroju, tas esot vītola vērpēja kāpurs," stāsta Līga.

Līdzīgu kāpuru Ludzā novērojis arī Aldis.

"Šis kāpurs Ogrē ir skaistāks par tiem, kuri novēroti Ventspilī un Lielupē," savus iesūtītos fotoattēlus komentē Dainis.

Tāpat ziņots, ka sestdien kāds aculiecinieks Ventspils pilsētas svētku laikā fotogrāfijās iemūžinājis liela izmēra kāpuru sērkociņu kastītes lielumā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!