Foto: PantherMedia/Scanpix
Rudens ir pašā krāšņumā, sinoptiķi sola saulainas brīvdienas, un daudzi no jums noteikti šajā nedēļas nogalē dosies priecāties par lapu zeltu Siguldā, Valmierā vai Cēsīs.

Ja vēl neesat izlēmuši, kur doties brīvdienās, atgādinām, ka akciju sabiedrība "Pasažieru vilciens" turpina iepriekšējos gados aizsākto rudens Tautas ekskursiju tradīciju, un 12. oktobrī ikviens tiek aicināts ar vilcienu doties Tautas ekskursijā uz Cēsīm vai Valmieru.

Dodoties ārpus Rīgas, noteikti paņemiet līdzi fotoaparātu, un, ja jums izdodas skaisti attēli un jūs vēlaties tos parādīt arī daudziem citiem, atsūtiet portālam "Delfi"!

Reģistrētie "Aculiecinieka" autori, kas krāj "Delfi" dālderus, reportāžas var sūtīt no sava reģistrācijas konta. Nereģistrētie reportāžu autori tās var sūtīt uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv.

Trīs labāko fotogrāfiju autori saņems divas biļetes uz "Multikino" (varēs kino skatīties pats un draugs).

Ieteicamais fotogrāfiju skaits ir no trim līdz 10, un tām noteikti jābūt uzņemtām šoruden. Noteikti uzrakstiet savu vārdu (var arī pseidonīmu), vietu, kur tapušas fotogrāfijas, un savu e-pasta adresi. Vārds vai pseidonīms, kā arī foto tapšanas vieta tiks norādīti publicējot, bet adrese vajadzīga tikai tādēļ, lai varētu ar Jums sazināties.

Bildes konkursam tiks pieņemtas līdz svētdienas,13. oktobra, pulksten 23.59.

Fotogrāfijas, kuras piedalīsies konkursā, publicēsim pirmdien, un uzvarētāju vārdus paziņosim ne vēlāk kā otrdien, 15. oktobrī. Konkursā piedalīsies tikai tās fotogrāfijas, kas būs publicētas portālā.

Uzvarētājus noteiks portāla "Delfi" redakcija, darbiniekiem nav tiesību piedalīties konkursā.

Balvu varēsiet saņemt portāla "Delfi" redakcijā Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!