Foto: DELFI Aculiecinieks
Janvāris pārsteidzis portāla "Delfi" lasītājus ne tikai ar bargu salu, bet arī skaistiem skatiem un ziemai raksturīgajām dabas parādībām.

"Šorīt ap pulksten 10 no rīta Jēkabpilī novērojām vienreizēji skaistu dabas parādību. Bija -25 grādi, debesis bija pilnas ar sarmas pārsliņām, iespējams, tādēļ saulei apkārt bija izveidojies spožs oreols. Šādu majestātisku skatu redzēju pirmo reizi mūžā," ar saviem novērojumiem portālam "Delfi" dalījās Raivis.

"Janvārī speciāli braucu lūkoties uz Daugavu, kā tvaiko ūdens, taču upe ir aizsalusi. Tad nodomāju, ka pie HES nebūs aizsalis. Tā arī bija. Tālāk braucu uz jūru, jo masu mediji ziņoja, ka arī jūra kūpēs. Žēl, ka saules tikpat kā nebija, tāpēc kūpēšana bija redzama tikai tajās vietās, kur starp mākoņiem uzspīdēja saule," raksta aculieciniece Ilze, kura arī redzēto fiksējusi fotogrāfijās.

Tikmēr portāla "Delfi" lasītāju Māri pārsteidzis, kā laternu stari virzījušies debesīs: "Vakar atbraucu mājās aptuveni pustrijos, trijos. Izkāpu no mašīnas un skatos uz laternām. No visām laternām ir gaismas stari uz augšu, un, pat ja tu neredzi laternu, piemēram, tās ir aiz meža, tu redzi staru galus aiz meža paceļoties virs tā."

Foto: DELFI Aculiecinieks
Savukārt aculieciniecei Patrīcijai izdevies iemūžināt, kā saullēkta laikā kūp jūra Saulkrastos.
Foto: DELFI Aculiecinieks

Un aculiecinieks Aigars iesūtījis fotoreportāžu ar varavīksni Stopiņu novadā.

Ja arī tev izdevies iemūžināt skaistus dabas skatus, sūti savu reportāžu uz aculiecinieks@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!