2001.gadā grupa izdeva albumu ‘beautifulgarbage’, bet jaunā albuma nosaukums būs ‘Bleed Like Me’. Tā producents ir Džons Kings no “Dust Brothers”, un dziesmā ‘Bad Boyfriend’ dzirdama arī Deiva Grola bungu spēle.

Grupas oficiālajā mājas lapā dziedātāja Šērlija Mensone ziņo: “Šis jaunais kompaktdisks tiks laists klajā desmit gadus pēc mūsu debijas. Desmit sasodīti gadi! Jau doma vien liek man satraukties, jo fakts par to, ka esmu rokgrupas dziedātāja, priekš manis šķiet pilnīgs jaunums.”

Albumā ‘Bleed Like Me’ būs dzirdamas šādas dziesmas: ‘Run Baby Run’, ‘Right Between The Eyes’, ‘Why Do You Love Me’, ‘Bleed Like Me’, ‘It’s All Over But The Crying’, ‘Boys Wanna Fight’, ‘Sex Is Not The Enemy’, ‘Metal Heart’, ‘Why Don’t You Come Over’ un ‘Happy Home’.

Runājot par albumu, Mensone stāsta, ka grupa ir “pārņemta ar atvieglojuma un labi padarīta darba sajūtu”, jo albums beidzot ir izstrādāts līdz pēdējam sīkumam.

Mensone ir piedalījusies arī jaunā “Queens Of The Stone Age” albuma ‘Lullabies To Paralyze’ ierakstīšanā, kas nāks klajā 21.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!