Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien pēc pulksten 18 Aigars savas mājas pagalmā Jersikā pamanījis lielus krusas graudus, viņš informē portālu "Delfi".

"Pēc spēcīgām lietusgāzēm Jersikā uzsniga sniegs," vīrietis klāsta. Tāpat Aigars papildina, ka viņu pārsteidzis tas, ka āra temperatūra bijusi virs +20 grādiem pēc Celsija.

Jau ziņots, ka sestdienas pēcpusdienā no pulksten 13 līdz 16 Latvijas centrālajos un austrumu rajonos gaidāms pērkona negaiss, vietām gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija. Gaidāmas arī vēja brāzmas no 15 līdz 17 metriem sekundē, kā arī krusa. Lokāli zemākās vietas un pilsētu ielas var applūst.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!