Foto: DELFI Aculiecinieks

DELFI Aculiecinieks turpina publicēt mūsu izsludinātā "Google Street View" smieklīgāko, jocīgāko, neparastāko Latvijas bilžu konkursu. Šajā publikācijā – labākie otrajā dienā iesūtītie lasītāju atradumi. (Informējam, ka visi lasītāju iesūtītie materiāli netiek publicēti. Vēlreiz aicinām konkursa dalībniekus ievērot konkursa noteikumos aprakstītās prasības.)

"Pielikumā nosūtu foto - Bauskā, Kalna un Plūdoņa ielas krustojums. Pirmajā foto - redzams plakāts uz ēkas sienas, par Zatlera Reformu partiju, bet pārvietojoties pa Plūdoņa ielu nedaudz tālāk - otrajā foto - šis plakāts ir izzudis! Tāda ir mūsu pilsēta - ātra un mainīga!" - 1. un 2. foto apraksta Rūdolfs. 

"Arī zirgs bez sejas J," - ir pamanījis Ivars. (3.foto)

"Jukuma Vācieša iela 6, Rīga, Latvija," - 4.foto komentē Rasma.

"Skatieties, kur gūglfotogrāfi ir izdomājuši iebraukt," - 5.foto apraksta Ikarus. "Bieži makšķerēju vai atpūšos Buļļupes krastos. Bet tagad iedomājos - daba, klusums, putniņi dzied... Baudu vientulību, atpūtu no ikdienas steigas, varbūt intīmus apstākļus (ja neesmu viens). Un te pēkšņi no krūmiem izbrauc kaislīgi bildējošs gūglmobīlis ar kamerām uz jumta!!! Es būtu vienkārši šokā, goda vārds. Un nav kur noslēpties :)"

"Ar draugiem bijām ekskursijā uz Alūksni 2011.gada augustā un, ieraudzījuši Google automašīnu, nolēmām tai papozēt," - skatoties 6.attēlu, kavējas atmiņās Andis.

"Interesanti, ko viņš tur dara?" - redzēto pie nama Gaujas ielā 33, Madonā, vēlas noskaidrot Aivis. (7.foto)


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!