Foto: DELFI Aculiecinieks
Aizvadītajās brīvdienās, Upesgrīvā, netālu no krasta jūrā pamanīju savādu "būdu". Kurš to tur ir izveidojis un kam tā domāta, noskaidrot neizdevās.

Staigājot gar jūras krastu, tāluma pamanīju savādu veidojumu. Kādus 50 metrus no krasta, jūrā rūpīgi ar naglām un striķiem stāv konstrukcija, kura apklāta ar niedrēm. Agrāk šeit mēdza atpūsties mākslinieku nometnes dalībnieki - brauca uz jūru peldēties un veidoja dažādas performances - pārsvarā gan tās bija smilšu figūras. Nodomāju, ka šī konstrukcija domāta sadedzināšanai. Tas gan būtu bijis labs skats, bet laikam tāda versija atrīt, jo ugunsskulptūrai niedru un salmu vajadzētu vairāk.

Otra, drusku reālāka versija bija par putnu novērošanas troni. Netālu, Kaltenē atrodas viens tāds. Tas gan ir stipri lielāks, bet līdzīgs - abi atrodas vietā, no kurienes paveras plašs skats. Toties šajā nav ne grīdas, ne soliņa, kur piesēst - visai ērta vērošana laikam nesanāk. Tā kā jautājums paliek atvērts - kas tas ir?


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!