17.augustā, pulksten 11:00, vēsturiski pirmajā "Maxima" veikalā Rīgā, A.Deglava ielā 67, bija iespēja apskatīt un nogaršot torti, ko par godu uzņēmuma 10 gadu jubilejai bija izcepuši veikalu tīkla "Maxima Latvija" konditori.

Liels daudzums biskvīta, ievārījuma un putukrējuma. Ikvienam bija iespēja pārliecināties par tortes svaru, kas bija 1066 kilogrami. Torte pārspēja līdzšinējos lielāko toršu rekordus, t.sk., tortes, kas bija izcepta 2001.gadā par godu svētkiem "Rīgai 800" un svēra 680 kilogramus.

Saskaņā ar veikalu tīkla "Maxima Latvija" interneta lapā ievietoto informāciju, sadarbojoties ar "Latvijas Samariešu apvienību", lielākā daļa tortes tiks nogādāta Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrībai un vietējām labdarības organizācijām, lai kaut nedaudz iepriecinātu arī krīzes skartās ģimenes projekta "Paēdušai Latvijai" ietvaros.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!