Norādi uz www.bild.de rakstu iesūtīja Ralfs Meijers.

Vairāk foto un Bild.de rakstu atradīsiet šeit.

Kā ziņo Vācijas interneta vietne www.bild.de, 8.februārī uz auto šosejas A1, netālu no Lībekas ceļu policijas patruļa apturēja attēlā redzamo kravas auto.

Par dīvaino spēkratu uz ceļa policijai paziņojis kāds autobraucējs. Vācijas pilsētas Bad Oldesloe policijas patruļa vairākus kilometrus sekoja fūrei, līdz to apturēja kādā Lībekas stāvvietā.

Konstatēts:
cauras riepas
bojāta ātrumkārba
bremzes nedarbojas
pakaļējie gabarīti nedarbojas
nesošais rāmis salūzis
lielas buktes visās automašīnas pusēs
priekšējais vējstikls piestiprināts ar skrūvēm
blakussēdētāja durvis piesietas ar jostu un aizpūstas ar celtniecības putām

"Smagais lūznis, protams, nedrīkstēja turpināt ceļu. Šoferis Edgars T. (40) saņēma aizrādījumu. Viņš nesaprata, kas ir noticis, kaut arī ir mācījies par mehāniķi. Drīzāk viņš bija lepns, ka ir braucis ar šādu kravinieku," notikušo komentēja Bad Oldesloe Autobāņu policijas šefs Georgs Ruge.

Šīs mašīnas kravā atradās vecs Audi, kas bija braukšanas kārtībā. Ar to tad arī šoferis aizrūcināja atpakaļ uz Latviju. Taču jau tuvākajā laikā savu lūžņu kaudzi viņam vajadzēs aiztransportēt uz Latviju vai tuvāko autoservisu.

Attēlā: Georgs Ruge, Bad Oldesloe Autobāņa policijas šefs, pie "lūžņu kaudzes" no Latvijas.

Ja arī jūs esat kļuvis par kādas dīvainas, nejēdzīgas vai komiskas situācijas aculiecinieku,   sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!