Foto: Shutterstock

Soctīklošanas vietnes "Facebook" lietotājus pārsteidzis otrdien platformā publicēts ieraksts - pie picērijas uz Tallinas šosejas kāds vīrietis novērojis, kā sievietei nokrīt uz mašīnas jumta nevīžīgi atstāta somiņa, un ar auto traucies svešiniecei pakaļ, lai to atdotu.

"Gribu pateikt lielu paldies puisim, kurš otrdien pirms pulksten astoņiem pa Tallinas šoseju brauca virzienā uz Rīgu," savā "Facebook" laikajoslā dalās Kristiāna. "Puisis redzēja, kā man no mašīnas jumta nokrita somiņa, kuru biju tur nevērīgi aizmirsusi un noķēra mani pie "Baltvillas", lai to atdotu," viņa papildina stāstu. Kristiāna skaidro, ka puisis bijis ģērbts armijas formā un braucis ar tumši zilu "Audi" markas automašīnu.

"Super, ka ir tādi vīrieši," sieviete raksta savā laikajoslā, aicinot citus platformas lietotājus ar ierakstu dalīties, lai palīdzētu atrast puisi un dot iespēju pateikties viņam vēlreiz.

Ieraksts tika publicēts 29. maijā ap pulksten 10 no rīta. Pāris dienu laikā publikācija ieguvusi jau 1,3 tūkstošus "Shares".

Portālam "Delfi" Kristiāna atklāj, ka glābēju vēl aizvien nav izdevies atrast.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!