"Rēzekne ir uzticīga tautas tradīcijām. Lūk, arī šajā svētdienā, 2. martā, daudzi iedzīvotāji bija ieradušies Rēzeknes parkā, lai atvadītos no ziemas," raksta Sirokez.

"Viņiem ziemas pavadīšanā ļoti labi palīdzēja arī viesi no Baltkrievijas un vietējie pašdarbnieku kolektīvi. Svētki tika nosvinēti sirsnīgā un jautrā atmosfērā. Pankūkas, tēja un citas tautas paražas - tāda taču arī ir Masļeņica!"

"Ar lielu jautrību un vērienu Masļeņica svinēta Jelgavā," raksta Boriss Zaezerskij.

"Delfi Aculiecinieks" aicina sūtīt reportāžas, viedokļus un komentārus par drošību uz Latvijas ceļiem - bīstama braukšana, ceļu satiksmes noteikumu ievērošana vai to pārkāpumi, bedres, nepareizas ceļu zīmes, jancīgas situācijas, un tamlīdzīgi. Balvā - drošas braukšanas kursu apmeklējums. Rezultātus apkoposim otrdienā, 4. martā.

Sūtiet foto un video uz aculiecinieks@delfi.lv vai arī caur nereģistrētiem autoriem paredzēto formu. Reģistrējieties un izmantojiet speciālo formu reģistrētajiem autoriem.

Smalkāk par noteikumiem, kā arī par to, kā darbojas jaunā reportāžu atalgošanas sistēma, lasiet: 'Delfi Aculieciniekam' jauni noteikumi; sūti reportāžu un saņem balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!