Ceturtdienas rītā uz Bauskas šosejas noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējuši divi cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte.

Negadījums noticis pēc pulksten 8 autoceļa Rīga – Bauska – Lietuvas robeža 50,6. kilometrā. Sadursme notikusi starp kravas automašīnu DAF, kuru vadījis 1966. gadā dzimis Polijas valstspiederīgais, un vieglo automašīnu BMW, kuru vadījis 1986. gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā bojā gājis BMW vadītājs un 1995. gadā dzimis pasažieris. Automašīnā BMW atradies vēl viens pasažieris - 1996. gadā dzimis vīrietis -, kuram pēc negadījuma sniegta medicīniskā palīdzība un pēcāk cietušais nogādāts slimnīcā.

Aculiecinieki ziņo, ka šis ceļa posms ir apledojis un uz tā bijis melnais ledus. Brīdi pirms traģiskā negadījuma, kāda cita vieglā automašīna, iespējams, tieši slidenās brauktuves dēļ ieslīdējusi grāvī.

Patlaban notikuma vietā strādā Valsts policija, kas skaidro precīzus notikušā negadījuma apstākļus. Saistībā ar avāriju sākts kriminālprocess.

Portāla "Delfi" aculiecinieka Mareka atsūtītajā video skatāms, ka avārijā iesaistīta kravas un vismaz divas vieglās automašīnas. Notikuma vietā strādā divas ugunsdzēsēju ekipāžas, kā arī četras Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes un policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!