Foto: DELFI Aculiecinieks
Kā stāsta vietējie, 2010.gada rudenī SIA "Carnikavas dārznieks" tika pasludināta maksātnespēja pēc tam, kad banka palūdza mēneša laikā atgriezt apkures sezonai izsniegto kredītu. Tādejādi savulaik labi pazīstamais uzņēmums nokļuva administratora rokās. Šobrīd uzņēmuma teritorijā redzama drausmīga postaža. No jumtiem netīrītais sniegs ir paveicis savu - siltumnīcas ir sagāzušās, ar konstrukcijām un stikliem aprokot visu, kas tajās vēl bija iekšā. Vienu automašīnu vēl kādam izdevās izvilkt, taču otra ir caururbta ar krītošajām metāla sijām un nav izvelkama.

Šobrīd teritorija nav norobežota, tajā uzturēties ir ārkārtīgi bīstami, jo jebkurā brīdī no jumta krītošais stikls var nogalināt. Taču tas neatbaida kabeļu, metāla u.c. zagļus. Tuvojas vasaras sezona un Carnikavā atbrauks vasarnieki ar ģimenēm un bērniem un, ja teritoriju nenorobežos un neuzliks brīdinājuma zīmes, tad var gadīties visādi.

Reportāžu iesūtīja Raimonds.


Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!