Piektdienas, 3.oktobrī, rītā ap pulksten 9:30 Jelgavas stacijā piestājis bruņutehnikas sastāvs, ziņo anonīms aculiecinieks.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka 1.oktobra vakarā Latvijā ieradīsies kuģis ar ASV armijas rotas bruņojumu. Īstenojot operāciju "Atlantic Resolve" ASV militārā vienība Latvijā ieradusies ar pieciem tankiem "Abrams" un 12 bruņumašīnām "Bradley".

Bruņumašīnas un cita veida tehnika uz Ādažiem tiks nogādāta pa dzelzceļu. Viss minētais bruņojums nāk no ASV armijas Pirmās kavalērijas divīzijas smagās bruņutehnikas rotas.

Operācijas "Atlantic Resolve" laikā ASV armijas Pirmās kavalērijas divīzijas smagās bruņutehnikas rota šī mēneša sākumā nomainīs Ādažu militārajā bāzē izvietotos ASV gaisa desantniekus.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā - "Origo", "Alfa" un citos.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!