Foto: DELFI Aculiecinieks
Ik gadu Lieldienās skautu kustības "Beverīnas roveri" dalībnieki dodas tradicionālā laivu braucienā. Arī šogad, par spīti daudzviet vēl aizsalušām upēm, aktīvisti turpināja tradīciju, portālam "Delfi" atklāj viens no laivu brauciena dalībniekiem.

"Šogad braucām pa Rūjas upi. Ja pie Ķoņu dzirnavām upē ledus bija tikai nedaudz pie krastiem un upe bija braucama, tad pēc pāris kilometriem upe bija pilnībā aizsalusi ar nelieliem atklāta ūdens pārrāvumiem," piedzīvotajā dalās Mārtiņš, viens no laivotājiem.

"Rezultātā lielāko daļu brauciena pavadījām laužot ledu vai pa to stumjot laivas. Aizraujošs un sarežģīts brauciens, bet šī gada pieredze noteikti neatturēs mūs no laivu brauciena nākamajās Lieldienās," dalās Mārtiņš, kurš papildina, ka aktīvisti neesot arī iztikuši bez ikgadējās olu krāsošanas tradīcijas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!