Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien, pārsprāgstot riepai, uz šosejas Ventspils-Rīga avarējusi smagā automašīna, portālam "Delfi" ziņo lasītājs Artūrs.

"Notikuma vietā ieradās divas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ekipāžas, kā arī pa divām brigādēm no policijas un ātrās palīdzības. Glābēji no smagās automašīnas atsvabināja šoferi," ziņo Artūrs.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka ceļu satiksmes negadījums noticis Ventspils novada Tārgales pagastā pulksten 10.30. Pārsprāgstot vienai smagās automašīnas "Scania" riepai, spēkrats nobraucis no ceļa un apgāzies.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, otrdien pulksten 10.31 VUGD saņēmis izsaukumu uz Ventspils novada Tārgales pagastu, kur uz autoceļa Rīga - Ventspils bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kā rezultātā smagā automašīna bija apgāzusies grāvī uz jumta un, kā liecināja sākotnējā informācija, tajā ir iespiests cilvēks.

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka automašīnas vadītājs saviem spēkiem nespēj izkļūt laukā no avarējušās automašīnas – ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību vīrieti atbrīvoja un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem.

1966. gadā dzimušais "Scania" vadītājs nogādāts slimnīcā, informēja policijā.

Par negadījumu noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!