Piektdienas rītā Ventspils novada Vārves pagastā sadursme notikusi starp benzīna vedēju un Militārās policijas operatīvo auto, portālam "Delfi" ziņo kāds aculiecinieks.

"Uz Ventspils-Kuldīgas ceļa Vārvē benzīna vedējs ignorēja Militārās policijas automašīnu un to taranēja," raksta aculiecinieks.

Fotoattēlā redzams, ka avārijas dēļ pārtraukta militārās tehnikas kolonnas kustība.

Valsts policijā portāls "Delfi" noskaidroja, ka negadījums noticis ap pulksten 9. Negadījumā iesaistīti 1957.gadā dzimuša vīrieša vadītais transportlīdzeklis "Man" un trafarēts 1988. gadā dzimuša autovadītāja vadītais "Volkswagen".

Valsts policijas amatpersonas strādā notikuma vietā, regulē satiksmi un noskaidro negadījuma apstākļus, informēja policija.

Kā vēsta aģentūra LETA, atsaucoties uz Aizsardzības ministrijas Preses nodaļas pārstāves Sandras Brāles teikto, Militārās policijas automašīna pavadījusi ASV armijas tehnikas kolonnu, kas devusies uz Ādažiem, lai piedalītos starptautiskajās mācībās "Saber Strike".

Brāle apgalvoja, ka civilais transports nedeva Militārās policijas automašīnai ceļu. Negadījumā karavīri nav cietuši, tomēr Militārās policijas automašīna ir viegli saskrāpēta. Apskādētais transportlīdzeklis palika uz vietas, bet militārā kolonna turpināja ceļu.

Portāls "ventasbalss.lv" savukārt ziņo, ka smagās automašīnas vadītājs, ieraugot pretī braucošo konvoju ar militāro policiju priekšgalā, nav paspējis nobremzēt.

"Militārās policijas darbinieki, jūtot apdraudējumu, aizšķērsoja ''Man'' ceļu, kā rezultātā šoferis iebrauca grāvī. Policijas darbinieki neapstājās, bet turpināja bloķēt smago automašīnu un arī iebrauca grāvī. Smagās automašīnas šoferis uzskata, ka militāristi uzvedās nekorekti," raksta portāls

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!