1.jūlijā Šveices koncerna "BUCHER industries AG" meitas uzņēmums "BUCHER scõrlig Baltik" atklāja savu jauno ražotni Ventspilī.

"BUCHER industries" ir viens no lielākajiem speciālo ielu un lidostu tīrāmo mašīnu ražotājiem pasaulē. Ventspilī koncerna meitas uzņēmums darbojas no 2005.gada. Šo sešu gadu laikā uzņēmums spējis ne tikai pārvarēt krīzi, bet arī paplašināt ražošanu un atvērt otru ražotni. Tā radot Ventspilī gandrīz simts darbavietas.

Ka atzina uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Niklauss Hūzers, kurš pats jau vairākus gadus dzīvo un strādā Ventspilī, laba sadarbība izveidojusies ar Ventspils brīvostas pārvaldi un pilsētas domi. Saņemts praktisks atbalsts uzņēmuma izveidošanā un ražošanas paplašināšanā. Veiksmīgs un tālredzīgs izrādījies sadarbības plāns ar vietējiem ražotājiem un uzņēmējiem, kas uzņēmumam piegādā komplektējošās detaļas.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!