"Ceļš no Baložiem ir jauka vieta tiem, kuri vēlas iesākt agresīvas braukšanas treniņus," raksta kāds "Delfi" aculiecinieks, kurš iemūžinājis un dalās pārdomās par autovadītāju nekaunību šajā ceļa posmā.

"Un pie labas veiksmes arī kādu avārijas situāciju var saorganizēt," pārliecināts ir video autors, kurš zināja klāstīt, ka katru rītu Baložu apkaimē ir desmitiem šādu autovadītāju.

"Par policiju nav jābaidās – tās šeit nav. Ja tomēr nepaspēj izbaudīt visus priekus, tad var vēl caur mežu izbraukt. Tur būs apdzīvota vieta, kur var uzstādīt ātruma rekordus. Pie reizes varbūt varēs kādu rīta gājēju notriekt vai pat bērnu. Un nekādu sodu," skarbus vārdus velta "Delfi" aculiecinieks.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!