3. aprīlī Balvos ceļu policisti apturēja divus jauniešus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, portālam "Delfi" ziņo Krišjānis.

Krišjānis vērtē, ka dokumentētais notikums izvērties interesanti. Pēc tam, kad jauniešus apturēja policija, abi tikai uzjautrinājušies.

"Nesen Balvos notika traģiska avārija. Tilta margās ietriecās automašīna. Šoferis un pasažiere joprojām cīnās par savām dzīvībām," situācijas nopietnību ataino Krišjānis. Viņam zināms, ka pārgalvīgos šoferus policija apturējusi arī iepriekš. Balvos viņi ciemojušies, bet strādā ārvalstīs.

Valsts policijā portālu "Delfi" informē, ka par 3. aprīlī notikušo likumsargi sākuši kriminālprocesu par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un bez tiesībām. Jaunieši policijai nav izrādījuši pretošanos, teic policijā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!