Foto: stock.xchng
Strauji tuvojas 14.februāris, visu mīlētāju diena. "DELFI Aculiecinieks" aicina lasītājus jau laicīgi parūpēties par apsveikumiem saviem mīļajiem cilvēkiem.

Jūs varat nofotografēties ar plakātu, kas vēsta par jūsu kvēlajām jūtām, izveidot vai uzzīmēt sirsniņu vai sirdi, uzcept torti vai vēl kā savādāk atzīties mīlestībā. Savu apsveikumu lūdzam nofotografēt (vai palūgt, lai to izdara kāds jūsu vietā, ja vēlaties būt kadrā) un atsūtīt mums.

1. Oriģinalitātei tiks dota priekšroka.

2. Fotogrāfijām nevajadzētu būt apstrādātām ar grafiskajām programmām. Bildes var būt vairākas, galvenais, lai tās esat fotografējis jūs vai jūsu draugi, radi. Ja mums radīsies aizdomas, ka bilde ir vienkārši lejuplādēta no interneta, tad visdrīzāk tā netiks publicēta.

3. Jūsu apsveikums var būt arī video formātā. Taču priekšroka būs tieši video, nevis bilžu kolāžai, kas sakārtotas video klipā.

4. Pie sūtījuma nepieciešams norādīt jūsu vārdu. Anonīms apsveikums – tas nav apsveikums. Ja vēlaties, pievienojiet arī īsu apsveikuma tekstu.

Visas fotogrāfijas un apsveikumi tiks noformēti kā atsevišķas Valentīna dienas reportāžas sadaļas. Savukārt tās bildes, kuras saņemsim bez apsveikuma teksta, publicēsim vienā kopējā albumā.

Visbeidzot – paša oriģinālākā, sirsnīgākā un jaukākā apsveikuma autors saņems Double Coffee dāvanu karti 50 latu vērtībā. Labāko autoru izvēlēsies redakcija, taču mēs noteikti ņemsim vērā lasītāju ieteikumus, kas tiks ierakstīti komentāros. Uzvarētājs (pareizāk sakot, divi uzvarētāji, jo konkurss notiks arī DELFI Reporter slejās) tiks paziņots 18.februārī.

Savus apsveikumus sūtiet uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Mans apsveikums Valentīna dienā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!