Kuldīgas kultūras centrā aizvadītās nedēļas nogalē pirmo reizi notika Ģimeņu balle, kas izvērtās par plaši apmeklētu, ļoti sirsnīgu un jauku pasākumu.

Kāzu jubilejas katrā ģimenē ir ikgadēji svētki. Gan pirmā, kura šķiet pavisam īpaša, jo ir aizvadīts pirmais kopdzīves pārbaudījumu gads, ko ir vērts nosvinēt, gan turpmākās, par kurām stiprās ģimenes ir pelnījušas paldies. Ne tikai par māku sadzīvot savā starpā un dāvāt mājas drošības izjūtu savējiem, bet būt arī par apbrīnu citiem, ka var arī tā - nesalūst, nepadoties, turēties kopā mūža garumā.

Pasākumā tika sveiktas 24 ģimenes: Dimanta kāzās (60 gadu kāzu jubileja) tika sveikti Anna un Žanis Grīnbergi, Zelta kāzās (50 gadu kāzu jubileja) - Zigrīda un Krists Baumaņi, Rubīna kāzās (40 gadu kāzu jubileja) - Lilija un Aivars Oši, Pērļu kāzās (30 gadu kāzu jubileja) -  Indra un Aivars Andersoni, Vija un Sergejs Astaševski, Laimdota un Gunārs Rūtenbergi, Inita un Aivars Leismaņi, Rūta un Guntars Lindbergi, Sudraba kāzās (25 gadu kāzu jubileja) - Dace un Aigars Blūmi, Maija un Jānis Silarāji, Gunta un Jānis Hartmaņi, Ausma un Ints Guļevski, Daina un Aigars Kapiņi, Inga un Jānis Sedliņi, Saules kāzās (20 gadu kāzu jubileja) - Maira un Jānis Būdnieki, Anita un Sigitas Šulci, Inita un Voldemārs Lastovski, Rožu kāzās (10 gadu kāzu jubileja) - Ināra un Māris Jankovski, Jolanta un Guntis Zemkes un Ceriņu kāzās (5 gadu kāzu jubileja) - Argita Zundovska-Mediņa un Ainars Mediņš. Vēl tika sveiktas trīs visjaunākās ģimenes - Marika un Indulis Tuņņi, Solvita Valdmane un Aldis Krūmiņš un Inta un Juris Hofmaņi.

Pasākumu vadīja Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, uzstājās Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra ansamblis "Karamele", vakara mūziku nodrošināja Juris Rozenbergs, Ivars Jercums un Indris Orubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!