Sestdien, 5. martā, 19.00 rakstniece Līga Knēziņa aicināja visus interesentus uz savas pirmās grāmatas "SMS" atvēršanu Galerijā un kapučīno bārā FLAT.

Grāmatas atvēršana notika Galerijā un kapučīno bārā FLAT, kur Līga jau ir piedalījusies brīvajā dzejas vakarā. Viņai šī vieta tik ļoti iepatikās, ka viņa nolēma: "Jā. Es gribu, lai mana grāmata tiktu prezentēta tieši šeit." Un tā arī notika.

Līgas Knēziņas pirmā grāmata "SMS" tapusi no sapņu, cerību un kaislību gabaliņiem, iemūžinātu mirkļu fotogrāfijām un noskaņu melodijām.

Tas ir stāsts par iemīlēšanos, vilšanos, cerībām un bailēm sievietes ceļā uz laimi. Stāsts kā puzle.

Uz pasākumu bija ieradies kupls skaits cilvēku - tātad Līgas grāmata, jau ir piesaistījusi publiku un sacēlusi ažiotāžu vēl pirms iznākšanas. Iespējams, tas ir tāpēc, ka grāmata "SMS" ir papildināta ar Līgas māsas - Maijas Knēziņas pirmo mūzikas albumu "Augusts", kas ir neatņemama grāmatas sastāvdaļa un veido grāmatas "SMS" muzikālo noskaņu. Grāmatu papildina rakstnieces blogs, kurš ļauj labāk sajust grāmatas noskaņu un salikt "puzli".

Pirmie, kas tika pie jaunās grāmatas, bija tie cilvēki, kuri palīdzēja autorei to veidot un izdot. Viens no šiem cilvekiem bija Ernests Mucenieks, kurš palīdzēja darināt grāmatas noformējumu.

Sākot ar 7.martu grāmata ar muzikālo disku būs nopērkama galerijā FLAT, Ģertrūdes ielā 46, Rīgā.

Kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru! Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!