Foto: DELFI
Nakts no 8. uz 9.septembri šogad Rīgā nebūs tumša - tā paies zem "Baltās nakts" zīmes. Šogad rīdzinieki un pilsētas viesi Mūsdienu kultūras forumā varēs jūsmot par vairāk nekā 60 mākslas objektiem un pasākumiem. Protams, tas ir neaizmirstams pasākums, kuru daudzi mākslas baudītāji centīsies iemūžināt fotogrāfijās.

Izsludinām konkursu!

Konkursu varētu raksturot vienkārši - jūs mums savas "Baltās nakts" fotogrāfijas, mēs jums ielūgumus uz "Forum Cinemas" filmām, ko piedāvā 1188.lv.

Konkursā piedalīsies tikai tās fotogrāfijas, kas tapušas un ir iesūtītas šī gada "Baltās nakts" laikā. Jau 8.septembra vakarā portālā DELFI būs aplūkojama pasākumu apmeklētāju bilžu galerija, kas nakts laikā tiks papildināta ar svaigākajiem aculiecinieku iesūtītajiem foto. Bildes konkursa dalībai tiks pieņemtas līdz 9.septembra 02:00, tad tās tiks apkopotas un jau 04:00 Esplanādē, kur notiks "Baltās nakts" brokastis, tiks demonstrētas uz ekrāna.

No visām publicētajām aculiecinieku fotogrāfijām izvēlēsimies desmit oriģinālākos, asprātīgākos un mākslinieciskākos darbus. Katrs šo darbu autors balvā saņems divas "Forum Cinemas" brīvbiļetes. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 10.septembrī portālā DELFI.

Par bilžu iesūtīšanu un atlasi

1. Bildes sūtiet uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv.

2. Pasākuma laikā pie Laimas pulksteņa darbosies 1188.lv telts, kurā izvietosies "Baltās nakts" informācijas centrs. Tur atradīsies arī portāla DELFI pārstāvis. Bruņojies ar datoru un digitālo karšu lasītāju, viņš pieņems jūsu fotokamerās iemūžinātās bildes.

3. Reģistrētie DELFI Aculiecinieka lietotāji joprojām tiek aicināti veidot "Baltās nakts" reportāžas un pelnīt DELFI dālderus, taču konkursā piedalīsies tikai tie fotoattēli, kas tiks iesūtīti divos iepriekš minētajos veidos.

Brīdinām, ka netiks publicētas (un arī nepiedalīsies konkursā) tās bildes, kurās nebūs redzami šī gada "Baltās nakts" objekti vai pasākumi.

Neskaidras un citādi nekvalitatīvas bildes netiks uzskatītas ne par oriģinālām, ne mākslinieciskām, bet saņems kategoriju - konkursam neatbilstošas.

Tāpat konkursā nepiedalīsies tie bilžu autori, kas sūtījumā vai informācijas centrā nebūs norādījuši savu vārdu un e-pasta adresi.

Negulēsim "Balto nakti", bruņosimies ar fotokamerām un uzlādētiem telefoniem un 8.septembra vakarā dosimies Rīgas ielās!

Izdrukā "Baltās nakts" pasākumu un objektu karti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!