Foto: DELFI Aculiecinieks
No piektdienas līdz svētdienai izstāžu centrā Ķīpsala vienlaikus norisinājās trīs izstādes: "Riga Comm" informācijas tehnoloģiju izstāde, "Riga Foto Show" fotoizstāde un "Riga App Show" mobilo ierīču izstāde. Lūk, ko par tām saka "Delfi" Aculiecinieka autori.


Notikumu izklāsts un nedaudz fotogrāfiju


Foto: DELFI Aculiecinieks

De Stijl: "Par vienas biļetes cenu varēja apskatīt visas trīs izstādes, bet visvairāk mani tomēr interesēja pirmā foto izstāde Latvijā, kura tika reklamēta ar grandiozu saukli un radīja lielas cerības."

"Izstādē bija apskatāma firmas "Nikon", "Casio", "Fujifilm", "Sony" un "Samsung" (nav zināms, kur palicis "Canon") produkti, kā arī "Tamron" un "Samsung" objektīvi. Tāpat bija izstādīti arī statīvi, šasijas, portatīvās gaismas, akumulatoru lādētāji un firmas "Sanyo" akumulatori "Eneloop" un citas foto ierīces no dažādiem ražotājiem. Visu varēja uz vietas arī iegādāties ar vidēji 20% atlaidi, izmēģināt vai vienkārši aplūkot."



Vēl nedaudz fotogrāfiju un video


Foto: DELFI Aculiecinieks

aleksanderplat: "Apmeklētājus izklaidēja parkūristi, velotriāla meistari un fotomodeles. Personīgi man liekas, kas tā būtu par fotoizstādi bez fotomodelēm? Eksponātu vidū absolūts līderis bija retro automobilis "Mercedes 280SE", kura vērtība ir 170 tūkstoši eiro. Pie šīs automašīnas izstādes apmeklētāji ļoti labprāt fotografējās. Protams, apmeklētāji ne vien varēja pieskarties un apskatīt dārgo foto tehniku, bet arī paturēt to savās rokās un izmēģināt to darbībā."



Vēl nedaudz (patiesībā daudz) fotogrāfiju un video


Foto: DELFI Aculiecinieks

Grigorij.lv: "Varbūt kādam interesanta liksies arī mana foto un video reportāža no izstādes..."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!