Šajās dienās Lielbritāniju pārsteidzis sniegs, kuru steiguši iemūžināt arī "Delfi" aculiecinieki no Lielbritānijas.

Jau ziņots, ka Lielbritānijas lielāko daļu sestdien un naktī uz svētdienu skāris sniegputenis, bet meteorologi brīdina snigšanu arī tuvākajā laikā. Varas iestādes brīdina, ka laika apstākļu dēļ iespējami lidojumu un vilcienu reisu kavēšanās, bet uz lielākajām šosejām šoferi brīdināti par bīstamiem braukšanas apstākļiem.

"Sveiciens no Lielbritānijas," ziņo "Delfi" aculieciniece Santa Anule, kura iemūžinājusi skaistus un ziemīgus video pilsētā Birmingemā. Santas video var skatīt arī pašās raksta beigās.

Savukārt "Delfi" aculiecinieks Oļegs Sergečevs informē, ka Lūtonas lidostā ir atcelti vairāki reisi. "Reisi aizkavējas vai nu tiek atcelti. Aviokompānija "WizzAir" pagaidām nesniedz plašāku informāciju par to, kad notiks lidojums," stāsta Oļegs, kuram lidojums bija paredzēts pulksten 7.55 pēc Londonas laika. Oļega video no lidostas var redzēt zemāk.

Lielos cilvēku pūļus Lūtonas lidostā iemūžinājis arī Ingus Prauliņš, kurš iesūtījis foto.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Delfi" aculiecinieks Armands Griškāns svētdienas rītā iemūžinājis piesnigušo Kolčesteras pilsētiņu.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Santa no Birmingemas iesūtījusi arī video, kur redzama lēnā transporta līdzekļu satiksme sniega laikā.

"Bilde tika uzņemta 10. decembrī, Londonā. Ārā uz to brīdi bija -1 grāds (pēc sajūtām -5 vai pat aukstāk)," raksta Olga Ivanova.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt "Delfi" aculiecinieks Raivis Kalniņš, iesūtījis bildes no pilsētas Nuneatonas. "Tie tiešām šodien bija lieli prieki, jo, kā no vietējiem sapratu, tāds sniegs bijis ļoti sen," stāsta bilžu autors.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!