Novembra ieskaņā Rīgā, Latgales priekšpilsētā dokumentēta amizanta aina. Krustojumu nobloķējušas divas automašīnas, bet to vadītāji uz ielas izvicina dūres.

"BMW vēlējās nogriezties no Krāslavas ielas uz Firsa Sadovņikova ielu, veicot pagriezienu uz kreiso pusi, pirms tam ieņemot pretējā virziena braukšanas joslu un negaidot aiz tiem auto, kas vēlas nogriezties tai pat virzienā, taču, ievērojot noteikumus," konflikta iemeslus skaidro notikušā aculiecinieks Viktors.

Ilgāku brīdi BMW iecerēto "savdabīgo" manevru gan neesot varējis pabeigt. Kāds autovadītājs nobloķēja pārkāpējam ceļu, neļaujot nogriezties no Sadovņikova ielas pa labi uz Krāslavas ielu. "BMW vadītājs nolēma izkāpt no auto, lai ar rokām izskaidrotu savu pozīciju," notikušo atstāsta lasītājs. "Acīmredzot BMW vadītājs vadās pēc noteikumiem – nav ko braukt, kad "beha" lido."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!