Naktī no otrdienas, 4. septembra, uz trešdienu 5. septembri, Rīgā, Imantā, aizdegās atkritumu konteineri un sadega automašīna, portālam "Delfi" ziņo aculieciniece Faina.

"Šonakt Imantā aizdegās atkritumu konteineri. Cieta blakus tiem novietotā automašīna. Visticamāk, tika tīšām aizdedzināts, jo sāka liesmot ļoti ātri," klāsta Faina. Savukārt Aleksandrs vēsta, ka atkritumi dedzināti arī Dammes ielā, Rīgā.

"Trešdienas naktī Rīgā, Imantā gan mājā Slokas ielā 199 un arī Dammes ielā 2, ap pulksten 2.00 līdz pulksten 2.30, nezināmi piromāni aizdedzināja atkritumu vadu. Liels paldies operatīvajai brigādei, kas ātri reaģēja un novērsa ugunsgrēku," vēsta Aleksandrs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) izsaukums uz Slokas ielu saņemts trešdien, pulksten 1.47 norīta. Uz laukuma desmit kvadrātmetru platībā deguši atkritumi konteinerā un vieglais auto.

Nedaudz vēlāk, pulksten 2.55 saņemts vēl viens izsaukums uz Slokas ielu, Rīgā, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas atkritumu savākšanas telpā dega atkritumi divu kvadrātmetru platībā. Vēl pēc stundas, pulksten 3.12, ziņots par ugunsgrēku deviņstāvu dzīvojamās mājas atkritumu savākšanas telpā Dammes ielā, Rīgā. Atkritumi tur deguši divu kvadrātmetru platībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!