Otrdien Maskavas ielā Rīgā ap pulksten 15 kādā piecstāvu dzīvojamajā mājā izcēlies ugunsgrēks. "Dūmoja ļoti smirdīgi, indīgi dūmi," par pieredzēto raksta "Delfi" aculiecinieks. Stundu pēc izsaukuma ugunsgrēks tika likvidēts, apstiprina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

"Ap plkst. 15 nezināmu iemeslu dēļ piecstāvu mājas dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks," atklāja lasītājs. Viņš piebilda, ka notikuma vietā ieradās divas ugunsdzēsēju mašīnas, ātrā palīdzība un policija, kā arī "sapulcējās ziņkārīgie".

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēma pulksten 15.04. Ierodoties konstatēts, ka ēkas dzīvoklī deg sadzīves mantas. Pulksten 16.06 ugunsgrēks likvidēts, informē VUGD.

Kāds cits aculiecinieks par redzēto stāsta šādi: "Dzīvoklī saimniece ieslēdza veļas mašīnu, un vecie alumīnija vadi šī rajona piecstāvu ēkā neizturēja."

Sieviete gribējusi iet uz veikalu, taču "labi, ka vēl neaizgāja". Lasītājs vēsta, ka kodīgo dūmu smaka ēkā klejojot vēl joprojām.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!