Foto: DELFI
Gan lietavu laikā, gan atkušņa laikā Aleksandra Grīna bulvāra un Bāriņu ielas "krustojumā", Rīgā, veidojas milzu peļķes, kuras pārvarēt sausām kājām nav iespējams, portālam "Delfi" pastāstīja aculieciniece.

''Ja negribas brist pa ūdeni, kas dažkārt sniedzas līdz potītēm, var mēģināt lavierēt līdz brauktuvei vai apiet peļķes pa dubļiem, riskējot noraut uz pēcpuses,'' viņa klāsta.

Portāls "Delfi" jau iepriekš rakstīja par aculiecinieces Kristīnes novērojumiem A. Grīna bulvārī, kuru viņa raksturo kā "katasrofālu".

"Rīgas dome solījusi, ka gada laikā šī apkaime tiks savesta kārtībā, bet līdz tam vēl kusīs sniegs un līs lietus, un vietējie iedzīvotāji uz centru būs spiesti doties slapjām kājām,'' raksta aculieciniece, uzsverot, ka īpaši paradoksālu šo situāciju dara tas, ka nesen sakopts Uzvaras parks, tur izvietotas norādes un noasfaltēti lielākā daļa celiņu, bet parka pievārtē vērojamā žurga ir kauna traips šiem labiekārtošanas darbiem.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!