Foto: DELFI Aculiecinieks
"Svētdien ap pulksten 15:00 ASV militārā tehnika iebrauca Purvciemā pie lielveikala "Maxima". Novērotas ap 4-6 ASV sauszemes spēku "Stryker" bruņumašīnām," raksta "Delfi" lasītājs Egons.

"Latvijas un ASV karavīri ļāva apskatīt kara tehniku visā krāšņumā. Kamēr mazie kāpelēja pa "Stryker" bruņumašīnām, tikmēr pieaugušie iemēģināja ASV ieročus un bruņu vestes."

Jau vēstīts, ka dodoties no Igaunijas uz Vāciju, ASV 2.kavalērijas pulka mācību maršā "Dragoon Ride" Latviju 22. un 23.martā šķērsos vairāk nekā 40 militārās tehnikas vienību, tostarp 20 bruņumašīnas "Stryker", pavēstīja Aizsardzības ministrijas (AM) Preses nodaļa.

22.martā militārās tehnikas kolonnas virzās no Ainažiem uz Rīgu, apstājoties Jelgavkrastos un Saulkrastos, bet 23.marta rītā tās turpinās ceļu no Rīgas uz Bausku, apstājoties Iecavā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!