Foto: DELFI Aculiecinieks
Kāds portāla "Delfi" lasītājs trešdienas vakarā piedzīvojis neapskaužamu situāciju. Ierodoties mājās, viņš konstatējis, ka dzīvoklī bez viņa vēl ir divi nelūgti viesi – zagļi, kas ielauzušies, griestos izsitot caurumu.

"Vakarā, pārrodoties no darba, piedzīvoju nepatīkamu pārsteigumu. Reizē ar mani dzīvoklī, kas atrodas pašā Rīgas centrā - daudzstāvu mājas pēdējā stāvā, caur jumtu ielauzās pārītis zagļu. Šajā gadījumā ļoti paveicās, jo ierados tieši brīdī, kad viņi "apstrādāja" griestos izsisto caurumu, lai varētu iekļūt dzīvoklī," ar piedzīvoto dalās lasītājs.

"Zinu, ka Rīgas centrā ir jābūt piesardzīgam, tāpēc vienmēr pārliecinos, ka durvis ir aizslēgtas, taču šajā gadījumā biju bezspēcīgs," atzīst lasītājs. "Vai nu caur jumtiem, vai kāpņu telpu zagļi bija iekļuvuši bēniņos, no kurienes tie noskatīja savu upuri - manu mitekli."

Aprunājoties ar kaimiņiem, lasītājs secinājis, ka tajā momentā viņa dzīvoklis bija vienīgais, kurā cilvēki neatradās, tāpēc arī kļuvis par zagļu upuri. "Vēlos vērst cilvēku uzmanību uz to, ka neviens nevienā brīdī nevar justies droši pat, ja ir vairākas slēdzenes," aicina lasītājs. "Savukārt lūgums namu apsaimniekotājiem: lūdzu, pievērsiet uzmanību, kas darās māju bēniņos un vai tie ir pienācīgi aizslēgti. Pretējā gadījumā nelūgtie ciemiņi burtiski uzkritīs uz galvas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!